Bolig & have » Panini-grill/bordgrill

December 2020 (opdateret december 2021)

Find den bedste Panini-grill/ bordgrill

Hvis du hører til gruppen af mennesker, der tror, at Panini er en italiensk fodboldspiller, så kan det være Maldini, du tænker på…?

Panini er ganske rigtigt italiensk, men der er tale om en populær sandwich, og i kølvandet på den, er Panini-grillen – eller bordgrillen som det gode danske navn for den er – opstået. Grillen er en brugervenlig og din hurtigarbejdende hjælper i en travl hverdag. Den er perfekt til sandwiches, til stegning af alle former for kød, kylling, fisk – og for den sags skyld til de sunde grøntsager, som mange af os får for få af.

Med en elektrisk bordgrill i din husholdning får du meget nemt lavet et lækkert, lille mellemmåltid eller frokost og aftensmad i en håndevending, når kalenderen ikke levner tid til den store madlavning. God fornøjelse og god appetit! 

Hvordan har vi udvalgt de viste Panini-grill/bordgrill?

Vi har valgt to gode bordgrill, hvor priserne starter omkring 400 kr. Den billige er Forbrugerrådet TÆNK’s favorit i test. Den anden er købernes favorit ud fra deres tilbagemeldinger og anmeldelser. Den tredje og sidste er til dig, som er parat til at ofre lidt mere end 1.000 kr. for at få noget ekstra power til stegningen samt en stor fleksibilitet i tilberedningen af forskellige madvarer. 

5/5

De stjernemarkeringer, vi viser på udvalgte produkter, er baserede på et antal køberes anbefalinger hos den sælger, vi har fundet produktet hos. Vi anbefaler dog, at du kritisk vurderer antallet og indholdet af købernes anbefalinger, da få og eventuelt subjektive anbefalinger måske ikke giver et retvisende billede af produktets kvalitet!

Brug eventuelt indholdsfortegnelsen øverst til venstre, hvis du vil have et overblik over sidens indhold!

Tre favoritter blandt gode bordgrill

Denne OBH-grill er Forbrugerrådet TÆNK’s favorit i deres bordgrill-test.

Den griller alle fødevarer godt, og så er den perfekt til at lave ostesandwich.

Grill-pladerne kan desværre ikke afmonteres, hvilket ellers vil lette rengøringen af denne type grill. Til gengæld er pladerne store, så du kan tilberede et godt stort måltid.

En kraftig grill med en effekt på 2.000 watt.

Set til 399 kr.

Grillen fra Fritel anbefales af køberne, fordi den bliver hurtig varm, har en stor stegeflade (29 x 26 cm) – og ikke mindst fordi den er let at rengøre. Grill-pladerne kan afmonteres og kan tåle en tur i opvaskemaskinen. Lettere bliver det vel ikke?

I praksis er det både en sandwich-toaster og en elektrisk grill, idet den fuldt udslået kan sættes direkte på bordet, når der skal serveres barbeque. Smart!

Vi har set den til 586 kr.

Grillen fra Sage signalerer robusthed og styrke. Effekten er også på hele 2.200 watt, så her er der tale om en kraftkarl, som hurtigt bliver varm.

For de ekstra penge får man en gedigen grill, som ergonomisk er et pragteksemplar. Den kan endvidere indstilles i mange forskellige niveauer, og er udstyret med drypbakke, så stegefedtet løber fra grill-pladerne. 

De to grill-plader er hhv. helt flad (nederst) og riflet i toppen, så her kan du lave spejlæg til biksemaden!

Set til 1.199 kr. – og vores bud på den bedste grill af de tre viste.

Anbefalinger fra 5 købere
4.8/5

Se grillen fra Sage demonstreret her!

Kort om Panini-grill/bordgrill

Der findes mange bordgrills i prisklassen 300-700 kr. Og mange af dem har overordnet de samme specifikationer. Men ikke alle griller alle madvarer lige godt. Og ikke alle er lige rengøringsvenlige, fordi der ofte er hjørner og kroge, som er svært tilgængelige med enten klud og børste.

Vi har derfor koncentreret os om få, gode bordgrills, som tilfredsstiller de flestes krav. Og som ikke slår bunden ud af budgettet …