Aktuelle tilbud

Opdateret september 2021

Aktuelle tilbud

Vi holder øje med, om der er gode tilbud på nettet, som måske kan have din interesse?

Finder vi noget passende, laver vi et lille indlæg om det, så du i fred og ro kan vurdere, om det er noget for dig.

Tilbuddene og produkterne udskiftes efterhånden som de udgår eller bliver uinteressante.

Brug eventuelt indholdsfortegnelsen øverst til venstre, hvis du vil have et overblik over sidens indhold!

Forbrugerrådet Tænk har i sommeren 2021 testet håndmixere – og konklusionen er klar! Du behøver ikke købe den dyreste håndmixer for at få den bedste.

Den testvindende håndmixer fra Bosch er brugervenlig, solidt bygget, ergomisk og let at rengøre. Trods den kraftige motor har den et yderst fornuftigt energiforbrug.

Mixeren har 5 forskellige hastigheder og leveres med piskeris, dejkroge, stavblender og et bæger til at piske i.

Prisen ligger på 250-300 kr.

Anbefalinger fra 13 købere
4.5/5

Blandt 17 forskellige mælkeskummere er denne elektriske og fuldautomatiske Gastroback Latte Magic mælkeskummer udnævnt til bedst i test.

Testen er udført på fem forskellige slags mælk, og Gastroback Latte Magic laver den bedste mælkeskum på alle disse typer. Den tager mindre end halvandet minut om at skumme mælken til den anbefalede 66-67 grader.

Prisen ligger på knap 400 kr.

Kärcher har produceret en ledningsfri gulvvasker med modelnavnet FC7. Gulvvaskeren, der annonceres som en kombineret gulvvasker og støvsuger, opsamler såvel tørt og vådt snavs i en arbejdsgang. Derfor vil det i mange tilfælde ikke være nødvendigt at støvsuge først. Dette underbygges også af flere af de købere, der har anmeldt gulvvaskeren.

Vi har set den afprøvet på både trægulve og klinker, og resultatet er overbevisende. Husk at fjerne løse genstande som ledninger o.l. fra gulvet, inden du bruger maskinen, for det er en meget stærk fætter … 

Prisen er godt 3.000 kr.

Hvad vil du svare, hvis du fik spørgsmålet: hvilken sportsgren er i kraftig vækst i Danmark?

Måske har du allerede gættet (ud fra billedet), at vi taler om padel tennis, som er blevet ualmindeligt populært herhjemme – både udendørs og indendørs?

Find dit kommende udstyr her hos HANDELSGUIDE.DK.