Familie & fritid » Skægtrimmere

Oktober 2020 (opdateret december 2021)

Skægtrimmere - bedst i test ud fra købernes vurderinger

Det er nok de færreste, der ikke har opdaget, at 2010’erne og op til i dag har stået i skæggets tegn. Skægget er blevet de fleste mænds varemærke, og ifølge modeeksperterne vil tendensen fortsætte lidt endnu. Selv om 10’erne er erstattet af 20’erne og antallet af skæggede mænd aktuelt er faldende.

Os, der bedst kan karakteriseres via et udtryk fra de utallige vejrudsigter i medierne – pletvis glat – kan således forvente at gå bedre tider i møde. Men uanset om vi mænd har skæg eller ej, så vil der til stadighed være behov for at trimme “fjerpragten” i en eller anden udstrækning. HANDELSGUIDE.DK har derfor denne gang valgt at kaste et blik på et udvalg af gode skægtrimmere. Skægtrimmere, der også klarer fjernelse af hår i næse og ører – eller hvor de nu må genere?

Hvordan har vi udvalgt skægtrimmerne på denne side?

Hvem er de bedste til at udføre en brugbar skægtrimmer-test? Det er selvfølgelig de brugere, som allerede har købt en skægtrimmer – og som efter en afprøvningsperiode har valgt at anmelde produktet til andre kommende købere. Vi har derfor screenet markedet for gode brugeroplevelser ifm. køb af skægtrimmere og har fundet et godt og bredt udvalg, som vi præsenterer nedenfor.

Kriterierne for udvælgelsen er, at køberne har givet mindst 4 ud af 5 stjerner (i gennemsnit) til den pågældende skægtrimmer, og samtidigt har vi tilstræbt, at prisen maximalt må udgøre 500 kr. (i oktober 2020). Prismæssigt har det ikke givet udfordringer at finde gode skægtrimmere, idet de billigste af slagsen kun koster godt 200 kr.

Lad det være sagt med det samme! Det er et marked, der domineres af Philips, men heldigvis er der også blevet plads til et par andre gode mærker.

5/5

De stjernemarkeringer, vi viser på de udvalgte produkter, er baserede på et antal køberes anbefalinger hos den sælger, vi har fundet produktet hos. Vi anbefaler dog, at du kritisk vurderer antallet og indholdet af købernes anbefalinger, da få og eventuelt subjektive anbefalinger måske ikke giver et retvisende billede af produktets kvalitet!

Brug eventuelt indholdsfortegnelsen øverst til venstre, hvis du vil have et overblik over sidens indhold!

Gode overvejelser og tips inden køb af skægtrimmer...

  • Har du brug for flere trimmelængder til dit skæg – og eventuelt hvor mange? Nogle skægtrimmere har ganske få længdeindstillinger eller medfølgende kamme, mens andre har 40 eller flere længdeindstillinger.
  • Vil du trimme dig under bruseren, når du alligevel er i bad? Ikke alle skægtrimmere er nemlig velegnede til vådbarbering.
  • Er du så struktureret, at du altid får opladet din trimmer, når batteriet er ved at være fladt? Opladningstiden varierer nemlig meget fra de billigste til de dyreste skægtrimmere.

Gode, billige skægtrimmere

Denne elegante, hvide skægtrimmer fra Philips har stor funktionalitet i forhold til prisen.

Den er nemlig udstyret med ikke mindre end 10 længdeindstillinger, så du kan trimme skægget fuldstændig, som du vil. Og der medfølger en langhårstrimmer i pakken.

Ladetiden er ca. 10 timer, og du kan trimme i tre kvarter på en fuld opladning.

De rengøringsvenlige og vedligeholdelsesvenlige knive er udført i rustfrit stål. De er selvslibende og skal ikke smøres.

Set til under 200 kr.

OBH Attraxion Precision Style udfordrer kraftigt skægtrimmerne fra Philips. Både i forhold til pris og kvalitet.

Skægtrimmeren har 14 forskellige længdeindstillinger, og den leveres med kamme i forskellige længder og andet udstyr, som gør dig i stand til at trimme både næsehår og ørehår.

På en fuld opladning trimmer den i tre kvarter, og opladningstiden er ca. det dobbelte. Den meget tydelige batteriindikator minder dig om, når det er tid til at sætte trimmeren i stikkontakten.

Set til 349 kr.

Braun står for topmodellen i vores præsentation af skægtrimmere. “Modellen” er måske forkert formuleret, for her får du en perlerække af ekstraudstyr i form af ekstra kamme, et ekstra trimmehoved til detaljerne og den sidste finesse samt en Gilette Fusion 5 skraber, så du kan fuldende din soignering til perfektion.

Trimmeren har ikke mindre end 39 individuelle længdeindstillinger, så her kommer du ikke ud for overraskelser, uanset hvor kort eller langt skægget skal være.

Brugstiden er mere end halvanden time, og det tager kun en time at lade skægtrimmeren op til fuld styrke.

Trimmeren er vandtæt, men er ikke egnet til vådbarbering.

Et godt køb til prisen!

Set til 499 kr.

Anbefalinger fra 23 købere
4.6/5