Om HANDELSGUIDE.DK

HANDELSGUIDE.DK - din guide til en god nethandel

HANDELSGUIDE.DK er en dansk forbrugerguide, der er etableret i 2019.

Vores mission er at rådgive danske forbrugere om forskellige produktgrupper, så forbrugeren har et godt grundlag at anskaffe et givent produkt ud fra.

Vi henvender os til forskellige typer af forbrugere. Så uanset om du er nybegynder, mere garvet eller professionel, vil du kunne finde anvendelige produkter i vores guide. Vi tilstræber nemlig at ramme så bredt som muligt og samtidigt favne så mange forskellige produktkategorier som muligt.

HANDELSGUIDE.DK scanner løbende markedet for interessante produkter, så du kontinuerligt kan finde gode råd og tips hos os. Uanset om du skal købe en ny printer, en cykel, en robotstøvsuger, et løbebånd, modevarer, bøger, musik eller hvad det nu må være?

Hvem er vi?

HANDELSGUIDE.DK drives af Olesen Consult, som i en årrække har bistået små og store kunder med rådgivning indenfor en lang række områder. De seneste år har vi i samarbejde med eksterne partnere også ydet rådgivning om forskellige produkter til fortrinsvis private kunder. En niche vi nu også har taget under egne vinger med etableringen af hjemmesiden HANDELSGUIDE.DK.

Donationer

Formålet med HANDELSGUIDE.DK er ikke, at siden skal give et stort overskud til Olesen Consult. Derfor donerer vi årligt 3-5% af sidens omsætning til organisationer, der varetager interesser for udsatte eller kronisk syge børn. Det kan fx være Børnecancerfonden, Diabetesforeningen, Børns Vilkår, KidsAid, Julemærkefonden e.l.

Hvordan gør vi hos HANDELSGUIDE.DK?

Vi laver research af forskellige produkter, og vi screener markedet for produkter, der har fået udmærkelser, fx er udnævnt til bedst i test. Endvidere er vi opmærksomme på gode tilbud, hvor det måske gælder om at slå til indenfor en kort tidsfrist. Vi tilstræber at ramme produkter for enhver smag – og for enhver pengepung. Derfor vil der i hver af vores produktoversigter være produkter i forskellige prisniveauer.

Vi ønsker at give dig en objektiv og anvendelig vurdering af de omtalte produkter, som kan hjælpe dig til at tage den rigtige beslutning inden et køb. Vi er uvildige i forhold til de produkter, vi præsenterer, og vi har et etisk regelsæt, som gør, at der er produkter eller ydelser, du ikke vil kunne finde på HANDELSGUIDE.DK.

Vi arbejder sammen med nøje udvalgte forhandlere på nettet. Køber du et produkt via et af vores links, kan der – i de tilfælde hvor vi har indgået en aftale med forhandleren – falde et mindre beløb af til HANDELSGUIDE.DK. Denne indtægt går dels til at vedligeholde hjemmesiden samt til at honorere eksterne samarbejdspartnere, fx ekspertbloggere, som bistår med at skrive vores guides. Herudover donerer vi (som nævnt ovenfor) en del af vores omsætning til udsatte og kronisk syge børn.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.