Om HANDELSGUIDE.DK

HANDELSGUIDE.DK - din guide til en god nethandel

HANDELSGUIDE.DK er en dansk forbrugerguide, der er etableret i 2019.

Vores mission er at rådgive danske forbrugere om forskellige produktgrupper, så forbrugeren har et godt grundlag at anskaffe et givent produkt ud fra.

Vi henvender os til forskellige typer af forbrugere. Så uanset om du er nybegynder, mere garvet eller professionel, vil du kunne finde anvendelige produkter i vores guide. Vi tilstræber nemlig at ramme så bredt som muligt og samtidigt favne så mange forskellige produktkategorier som muligt.

HANDELSGUIDE.DK scanner løbende markedet for interessante produkter, så du kontinuerligt kan finde gode råd og tips hos os. Uanset om du skal købe en ny printer, en cykel, en robotstøvsuger, et løbebånd, modevarer, bøger, musik eller hvad det nu må være?

Hvem er vi?

HANDELSGUIDE.DK drives af Olesen Consult, som i en årrække har bistået små og store kunder med rådgivning indenfor en lang række områder. De seneste år har vi i samarbejde med eksterne partnere også ydet rådgivning om forskellige produkter til fortrinsvis private kunder. En niche vi nu også har taget under egne vinger med etableringen af hjemmesiden HANDELSGUIDE.DK.

Hvordan gør vi hos HANDELSGUIDE.DK?

Vi laver research af forskellige produkter, og vi screener markedet for produkter, der har fået udmærkelser, fx er udnævnt til bedst i test. Endvidere er vi opmærksomme på gode tilbud, hvor det måske gælder om at slå til indenfor en kort tidsfrist. Vi tilstræber at ramme produkter for enhver smag – og for enhver pengepung. Derfor vil der i hver af vores produktoversigter typisk være 4 – 8 produkter i forskellige prisniveauer.

HANDELSGUIDE.DK er reklamefinansieret, men vi benytter os ikke af annoncer, reklamebannere og clickbaits, som vi oversvømmes med fra store dele af den skrivende presse. Vi ønsker at give dig en objektiv og anvendelig vurdering af de omtalte produkter – og ikke at ødelægge din læseoplevelse, når du står foran en større eller mindre investering i et givent produkt. Samtidigt har vi et etisk regelsæt, som gør, at der er produkter eller ydelser, du ikke vil kunne finde på HANDELSGUIDE.DK.

Vi arbejder sammen med nøje udvalgte forhandlere på nettet. Køber du et produkt via et af vores links, kan der – i de tilfælde hvor vi har indgået en aftale med forhandleren – falde et mindre beløb af til HANDELSGUIDE.DK. Denne indtægt går dels til at vedligeholde hjemmesiden samt til at honorere eksterne samarbejdspartnere, fx ekspertbloggere, som bistår med at skrive vores guides.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.