Kvalitetsrobotstøvsuger

April 2019

Neato Botvac D7 Connected

Står du og mangler en kvalitets-robotstøvsuger, så har vi fundet et godt tilbud til dig?

Neato Botvac Connected – serien er af Forbrugerrådet Tænk udnævnt til ”bedst i test”. Og der køres pt. kampagne på støvsugeren.

 

 

Arbejdsareal: Over 500 kvm.

Køretid: op til 6 timer

Ladetid: 2 1/2 time

Vægt: 3,5 kg

Mål: 10 x 33,6 x 31,9 cm 

Bedst i test fordi…

Baggrunden for, at Forbrugerrådet Tænk udnævner Neato Botvac Connected til den bedste robotstøvsuger, er bl.a., at den ligger helt i top, når det gælder rengøring, navigation og forhindringer. Den smyger sig rundt om møblerne, kommer godt ind i krogene – og så undgår den smidigt trapper og trin, fordi den er laserstyret. Det gør også, at den kan arbejde i mørke. En perfekt rengøringshjælp i det daglige – også når det gælder hundehår på tæpper og andre vanskelige opgaver.

Robotstøvsugeren er i modsætning til mange konkurrenter D-formet, hvilket gør, at den kan komme helt ind i hjørnerne under rengøring.

Styring via app til smartphone

En smart facilitet er, at robotstøvsugeren kan styres via din smartphone. Forbind Neato Botvac til dit netværk, hent Neato-appen til din smartphone (findes både til iOS og Android) – og du har fuld kontrol over din støvsugers gøren og laden. Både med hensyn til, hvad den skal støvsuge – og hvad den ikke skal støvsuge. Måske har du et eller andet stående, som du ikke ønsker støvsugeren i nærheden af? 

Og fjernbetjening af Neato Botvac Connected kræver ikke, at du er hjemme …

Vi har set Neato Botvac D7 Connected hos til 4.299 kr.

Vejledende pris er 6.999 kr. – altså en besparelse på 2.700 kr.