Byggetilbud

Aktuelle tilbud

September 2019

Vi danskere ombygger, renoverer og vedligeholder vores boliger for mange milliarder hvert år. Dels fordi vi selvfølgelig sætter stor pris på at få boligen, præcis som vi gerne vil  have den – men også fordi, det  lave renteniveau giver os billigere lånemuligheder til de forbedringer, vi ønsker at udføre – uanset om vi ejer eller lejer boligen, vi bor i.

Mange af os vil gerne selv have en finger med i spillet under en renovering. Ikke mindst når der skal laves aftaler med håndværkere. Men får vi nu også altid det bedste og det billigste tilbud, når vi selv leger (små)entreprenører. Sikkert ikke altid?

Med hjælp fra internettet er det nu blevet lettere at indhente tilbud på en konkret byggeopgave, hvad enten det drejer sig om en mindre maleopgave, vedligeholdelse af udearealer, isolering eller energioptimering, tilbygning eller et stort entrepriseprojekt fra start til slut.

Og du kan benytte dig af tilbuddene, uanset om du er privatperson, repræsenterer en almen boligforening, en andelsboligforening, en ejerforening eller fx har erhvervsudlejning.

Proceduren kort

Længere nede i indlægget har vi grupperet en række forskellige håndværkere, rådgivere og servicefolk ud fra de opgaver, de hver især udfører.

Når du kender din opgave, kan du let via de grå links nedenfor finde vej til den formular, hvor du kort skal beskrive den opgave, du ønsker at få udført. 

Herefter er det bare at vente på at blive kontaktet omkring de sidste detaljer i opgaven og det videre forløb. Og efter kort tid tikker der nogle tilbud ind til dig, som du så efterfølgende kan tage stilling til.

Held og lykke med din byggeopgave eller renovering!

pen og papir
Du beskriver kort opgaven
opgaven behandler
Opgaven bearbejdes i dialog med dig
3tilbud
Du modtager 3 tilbud på opgaven
Arbejdshjelme
Du vælger en leverandør
Håndværkerkvinde
Opgaven igangsættes
Håndværkere

Står du og skal bruge en håndværker til en specifik opgave indenfor el, gulve, maling, murer- og tømrerarbejde eller VVS, er der hjælp at hente på nettet.

Vælg blot en af mulighederne her til højre, så er du allerede godt i gang med at rekvirere tilbud på din byggeopgave eller renovering.

Rådgivning , inspektion, byggeledelse

Har du et større projekt, hvor du indledningsvist skal bruge noget rådgivning eller fx en hovedentreprenør, eller skal du have udarbejdet et energimærke, en tilstandsrapport eller en flerårig vedligeholdelsesplan for din bolig eller ejendom, så er der hjælp at hente på nettet.  

Vælg blot en af mulighederne her til højre, så er du allerede godt i gang med at rekvirere tilbud på din byggeopgave eller renovering.

Tilbygning

Hvis du skal have lavet en tilbygning i form af en altan eller en udestue, så er der hjælp at hente på nettet.

Vælg blot en af mulighederne her til højre, så er du allerede godt i gang med at rekvirere tilbud på din tilbygning.

Udearealer

Hvis du skal have anlagt en ny have eller en terrasse, have lagt en ny indkørsel, sat hegn op eller lignende, så er der hjælp at hente på nettet.

Vælg blot en af mulighederne her til højre, så er du allerede godt i gang med at rekvirere tilbud på din opgave.

Renovering

Står boligen overfor en større renovering, fx af facade, faldstammer, kloaker, tag eller fundament. Skal boligen fuges eller sandblæses, så er der hjælp at hente på nettet.

Vælg blot en af mulighederne her til højre, så er du allerede godt i gang med at rekvirere tilbud på din renovering af boligen.

Etablering og udskiftning

Har du planer om et nyt badeværelse, udskiftning af døre eller vinduer, etablering af dørtelefoner m.m., så er der hjælp at hente på nettet.

Vælg blot en af mulighederne her til højre, så er du allerede godt i gang med at rekvirere tilbud på din byggeopgave eller renovering.

Isolering og energioptimering

Skal du have boligen isoleret/efterisoleret, monteret solceller, ny varmepumpe eller etableret jordvarme e.l., så er der hjælp at hente på nettet.

Vælg blot en af mulighederne her til højre, så er du allerede godt i gang med at rekvirere tilbud på din isoleringsopgave eller energiforbedring.

Service og vedligeholdelse

Hvis du har brug for en vicevært (ejendomsservice) til forefaldende arbejde eller hjælp til snerydning hos dig selv eller i din grundejerforening, andelsboligforening e.l. Skal trappeopgangen renoveres, skal facaden eller taget males, så er der hjælp at hente på nettet.

Vælg blot en af mulighederne her til højre, så er du allerede godt i gang med at rekvirere tilbud på din vedligeholdelsesopgave.

Skadeudbedring

Er du blevet udsat for en  vandskade eller skimmelsvamp, så er der hjælp at hente på nettet.

Vælg blot en af mulighederne her til højre, så er du allerede godt i gang med at rekvirere tilbud på din skadeudbedring.

Jobglæde i en moden alder …