Aktuelle tilbud » Verdens Bogdag

April 2019 (opdateret februar 2024)

Verdens bogdag - 23. april

Den 23. april er udnævnt til Verdens Bogdag og bygger på en ældre catalonsk tradition, hvor man denne dato giver en bog og en rose, til den man holder af …

I parentes bemærket er den 23. april også Shakespeares dødsdag.

Alle os, der elsker at slappe af med en god bog, har netop på Verdens Bogdag – eller i Verdensbogugen – mulighed for at købe vores foretrukne læsestof til nedsat pris, da der er flere gode tilbud på nettet.

Vi har fundet en række gode tilbud til vores læsere, hvor der kan spares penge på favoritbogen. Enten som papirbog, e-bog eller lydbog.

Nederst i indlægget kan du se, hvilke bøger, der de seneste år, har modtaget Læsernes bogpris.

Brug evt. indholdsfortegnelsen øverst til venstre, hvis du vil have et overblik over sidens indhold!

Vi har fundet de bedstsælgende bøger hos en af de førende webshops indenfor forskellige litteraturgenrer. Her finder du både skønlitteratur, krimier, biografier, børnebøger, rejselitteratur, bøger om mad og drikke og meget, meget mere.

Hvert år stemmer læserne om, hvilken bog der skal kåres til læsernes bogpris. De nominerede bøger er populære bøger, som læserne i stor grad har hevet ned fra hylderne, men som samtidig har en personlig nerve og genkendelighed, som henvender sig direkte til læseren og dennes livserfaringer.

Se de nyeste kåringer herunder!   

I 2021 blev “Rampen” af Jesper Stein tildelt Læsernes bogpris. Bogen er en biografisk roman om en skilsmisse, der trækker dybe spor ind i den berørte familie.

Bogen findes indbundet, som e-bog eller som lydbog.  

I 2020 blev “En lykkelig slutning” af Maren Uthaug tildelt Læsernes bogpris. Bogen er en roman om bedemanden Nicholas, der nysgerrigt søger tilbage i sin families historie.

Bogen findes indbundet, som e-bog eller som lydbog.  

Hvert år stemmer de danske boghandlere om, hvilken bog der skal kåres til De Gyldne Laurbær. Prisen gives til en nulevende dansk forfatter, som har skrevet en skønlitteratur bog i kåringsåret.

I 2023 er De Gyldne Laurbær tilfaldet Kim Blæsbjerg, der med sin roman beskriver overgangen fra efterkrigstid til det moderne velfærdssamfund. Romanen tager sit udspring i området omkring fabrikken Cheminova, som de fleste kender historien om – men som ingen talte om på den tid, romanen omhandler…

I 2022 er succes-forfatteren Maren Uthaug igen blev hædret med en bogpris. Med den satiriske fremtidsroman 11% sætter Maren Uthaug fokus på nutidens store samtaleemner som køn, identitet og sexualitet. En roman der både underholder, forarger og skaber debat. 

I 2021 blev tredje og sidste bind af “Trilogien om Tue” skrevet af Thomas Korsgaard tildelt De Gyldne Laurbær. Bogen fortæller råt og humoristisk om jyden Tue, der prøver lykken i hovedstaden.

Hvis bogreolen er fyldt til bristepunktet, er der mulighed for at supplere bogsamlingen med e-bøger, du kan have liggende på din pc, tablet eller smartphone. Vi har derfor fundet de bedstsælgende e-bøger hos en af de førende webshops indenfor forskellige litteraturgenrer.

Holder du af højtlæsning – især hvis der bliver læst højt for dig – har vi fundet de bedstsælgende lydbøger hos en af de førende webshops indenfor forskellige litteraturgenrer. 

Lydbøger, e-bøger og podcasts på abonnement

Når det gælder lydbøger, e-bøger, podcasts osv. findes der en del abonnementsordninger, hvis du ikke selv ønsker at købe specifikke emner. Vi har fundet udbydere, som hver især har forskellige abonnementsordninger. Tegn et abonnement og download apps til din smartphone eller tablet.

Lyt og læs mere end 200.000 titler til fast månedlig pris.

Der er mulighed for at dele et abonnement med familiemedlemmer til nedsat pris.

Gratis prøveperiode.

Lyt og læs et utal af titler til fast månedlig pris.

Der er mulighed for at oprette et familieabonnement.

Gratis prøveperiode.