Aktuelle tilbud » Kvalitetsrobotstøvsuger

April 2019

Neato Botvac D7 Connected

Står du og mangler en kvalitets-robotstøvsuger, så har vi fundet et godt tilbud til dig?

Neato Botvac Connected – serien er af Forbrugerrådet Tænk udnævnt til ”bedst i test”. Og prisen på godt 3.000 kr. gør den til et ganske fordelagtigt køb.

Baggrunden for, at Forbrugerrådet Tænk udnævner Neato Botvac Connected til den bedste robotstøvsuger, er bl.a., at den ligger helt i top, når det gælder rengøring, navigation og forhindringer. Den smyger sig rundt om møblerne, kommer godt ind i krogene – og så undgår den smidigt trapper og trin, fordi den er laserstyret. Det gør også, at den kan arbejde i mørke. En perfekt rengøringshjælp i det daglige – også når det gælder hundehår på tæpper og andre vanskelige opgaver.

Robotstøvsugeren er i modsætning til mange konkurrenter D-formet, hvilket gør, at den kan komme helt ind i hjørnerne under rengøring.

Udvalgte specifikationer:

 

Arbejdsareal: op til 400 kvm.

Køretid: 90 – 120 minutter

Ladetid: 180 minutter

Vægt: 4,1 kg

Mål: 10 x 33,6 x 31,9 cm 

Se også vores indlæg om andre gode robotstøvsugere her!

Styr din robotstøvsuger fra Neato med en app på din smartphone!

En smart facilitet er, at robotstøvsugeren kan styres via din smartphone. Forbind Neato Botvac til dit netværk, hent Neato-appen til din smartphone (findes både til iOS og Android) – og du har fuld kontrol over din støvsugers gøren og laden. Både med hensyn til, hvad den skal støvsuge – og hvad den ikke skal støvsuge. Måske har du et eller andet stående, som du ikke ønsker støvsugeren i nærheden af? 

Og fjernbetjening af Neato Botvac Connected kræver ikke, at du er hjemme …